21 noves eines de xarxes socials per a comerciants el 2021

Les eines de xarxes socials noves i actualitzades poden millorar un negoci de comerç electrònic.

Aquí hi ha una llista de noves eines de xarxes socials i actualitzacions de plataformes el 2021. Hi ha eines per a compres, màrqueting d’influències, transmissions en directe, pagaments, publicitat dinàmica i molt més.

Facebook

Facebook presenta Horizon Workrooms. Per ajudar les persones a treballar de forma remota, Facebook ha llançat una versió beta oberta d’Horizon Workrooms, disponible de manera gratuïta per descarregar-la a Oculus Quest 2. Workrooms és un espai de reunió virtual on vostès i els vostres col·legues podeu col·laborar des de qualsevol lloc. Uniu-vos a una reunió en realitat virtual com a avatar o marqueu a la sala virtual des del vostre ordinador mitjançant videotrucada. Utilitzeu una enorme pissarra virtual per esbossar idees, portar l’ordinador i el teclat a la realitat virtual per treballar junts amb altres persones o mantenir converses expressives com si fos en persona.

Facebook Horizon Workrooms

Facebook Pay s’amplia a plataformes addicionals. Les empreses nord-americanes que utilitzen plataformes participants ara poden habilitar Facebook Pay com a opció de pagament directament als seus llocs web, oferint als seus clients la possibilitat de fer la compra sense tornar a introduir la seva informació de pagament. Facebook Pay utilitza el xifratge per emmagatzemar de forma segura els números de les targetes de pagament, eliminant la necessitat que els comerciants gestionin aquestes dades. Facebook va iniciar el llançament amb els comerciants de Shopify i s’estendrà a altres plataformes.

Facebook amplia les botigues. Facebook ha facilitat que la gent pugui descobrir i comprar a les botigues. Als Estats Units, les empreses poden introduir productes de les botigues al mercat. Facebook també ha ampliat les valoracions i ressenyes de productes a Botigues a Instagram, incloses fotos i vídeos de la comunitat. A més, Facebook ha introduït anuncis de botigues en funció de les preferències de compra de la gent.

Facebook presenta l’aplicació Butlletí de notícies. Facebook ha llançat Bulletin, una plataforma de butlletins autònoms per a articles i podcasts gratuïts i de pagament. Per llançar la plataforma, Facebook ha reclutat escriptors destacats, inclosos Malcolm Gladwell, Erin Andrews i Mitch Albom.

Instagram

L’API de Messenger per a Instagram s’obre a tots els desenvolupadors i empreses. Facebook ha obert l’API Messenger per a Instagram a tots els desenvolupadors i empreses per integrar la missatgeria d’Instagram amb les seves aplicacions i fluxos de treball preferits.

Pàgina inicial de Messenger per a Instagram

Messenger per a Instagram

Instagram introdueix anuncis a la pestanya Botiga. Instagram ha llançat anuncis a la pestanya Botiga a nivell mundial, cosa que facilita que la gent pugui descobrir i comprar de marques. Aquests anuncis apareixen com a rajoles a la pàgina d’inici de la pestanya Instagram Shop. En fer clic a un anunci, els usuaris accediran a la pàgina de detalls del producte.

Instagram presenta funcions d’afiliació i botiga. Instagram ha llançat noves maneres d’ajudar els creadors a obtenir ingressos amb els seus esforços digitals. Ara els creadors poden etiquetar productes de les marques amb què treballen o utilitzar botigues per a la seva pròpia línia de productes. Instagram també està provant una eina d’afiliació nativa per permetre als creadors descobrir nous productes disponibles a la finalització de la compra, compartir-los amb els seus seguidors i guanyar comissions per les compres, tot a l’aplicació Instagram.

Instagram llança Sales en viu. Les sales en viu d’Instagram ofereixen als usuaris la possibilitat d’anar en directe amb un màxim de tres persones. Amb Live Rooms, els espectadors poden comprar insígnies per als amfitrions i utilitzar altres funcions interactives, com ara Shopping i Live Fundraisers.

Pàgina inicial d'Instagram Live Rooms

Sales d’Instagram en directe

Instagram presenta l’API de publicació de contingut. Facebook ha llançat Content Publishing API, una característica de la plataforma Instagram Graph API per facilitar a les empreses la publicació de contingut. Els comptes d’Instagram Business ara poden programar i publicar publicacions als seus feeds d’Instagram des de plataformes de tercers. Amb l’API de publicació de contingut, les empreses poden planificar campanyes fàcilment i crear processos interns al voltant de la publicació de contingut mitjançant la plataforma que triïn. L’API de publicació de contingut admetrà la planificació i publicació de publicacions de fotos o vídeos individuals al feed d’Instagram per als comptes d’Instagram Business.

Pinterest

Pinterest llança la llista de la compra i amplia les funcions de compra i les eines per a comerciants. Pinterest ha llançat la llista de la compra, un mètode perquè els pinners puguin guardar els pins dels productes automàticament en un sol lloc. També s’informa als guanyadors d’ofertes convincents sobre productes que han guardat amb notificacions de baixada de preu. Pinterest també ha ampliat el seu conjunt d’eines per a comerciants amb el llançament (i) del programa de comerciant verificat al Regne Unit, Austràlia, Canadà, França i Alemanya, (ii) una pestanya de botiga al perfil i (iii) etiquetatge de productes a Austràlia , Canadà, França i Alemanya.

Pinterest presenta Pins d’idees. Pinterest ha llançat Idea Pins, un format de diverses pàgines per ajudar els usuaris a participar i explorar vídeos directament. Els pins d’idees faciliten als creadors la publicació de contingut de qualitat, durador i salvable directament a Pinterest mitjançant un conjunt d’eines de publicació, incloses la gravació i edició de vídeo, la gravació de veu en off, les eines de transició en mode fantasma, les pàgines de detalls per obtenir instruccions o ingredients i interactius. elements com ara etiquetatge de persones i adhesius.

Pàgina inicial de Pinterest Idea Pins

Pins d’idees de Pinterest

Pinterest introdueix noves formes perquè els creadors guanyin diners i es relacionin amb marques. Pinterest ha llançat noves maneres perquè els creadors creixin el seu negoci i guanyin diners amb la possibilitat de comprar els seus pins d’idees, guanyar comissions mitjançant enllaços d’afiliació i associar-se amb marques amb contingut patrocinat. Els creadors poden etiquetar els seus pins d’idees amb qualsevol dels pins del producte. Els creadors que produeixen contingut de marca tenen una manera més senzilla de divulgar relacions de pagament amb una nova eina per afegir una etiqueta de “col·laboracions de pagament”.

Twitter

Twitter llança el mòdul de botiga per permetre als usuaris comprar des dels perfils. Twitter està provant Shop Module, una nova funció de comerç electrònic que permet a marques, empreses i comerciants mostrar productes directament en un perfil empresarial. Els seguidors poden desplaçar-se per un carrusel d’imatges de productes i tocar el producte que els interessa comprar. Aquest toc obre el lloc web de l’empresa a Twitter per obtenir informació addicional sobre el producte o per fer una compra.

Twitter prova la nova targeta de comerç electrònic i el botó Botiga. Twitter està provant un nou format de targeta que enllaça amb pàgines de productes de comerç electrònic. Els nous tweets experimentals inclouen un botó i detalls destacats de la botiga, com ara el nom del producte, el nom de la botiga i el preu.

Tik Tok

TikTok llança la plataforma de desenvolupament AR, Effect Studio. Unint-se a Facebook i Snap per donar suport a desenvolupadors de tercers mitjançant la realitat augmentada, TikTok ha llançat Effect Studio, actualment en versió beta privada. El recurs experimental busca noves formes perquè els creadors donin vida a les seves idees per a la comunitat TikTok.

Pàgina inicial de TikTok Effect Studio

TikTok Effect Studio

TikTok llança l’API Creator Marketplace. TikTok ajuda les marques i les agències a treballar amb influencers mitjançant el llançament d’una nova API de Creator Marketplace. Les empreses de màrqueting ara poden integrar-se més directament amb la plataforma d’influència de l’aplicació. La nova API permet a les empreses de màrqueting associades accedir a les dades pròpies de TikTok sobre dades demogràfiques de l’audiència, tendències de creixement, vídeos amb el millor rendiment i informes de campanyes en temps real per primera vegada.

Shopify introdueix les compres integrades a l’aplicació a TikTok. Shopify ha anunciat una nova manera perquè els empresaris arribin als consumidors a TikTok. Els comerciants de Shopify amb un compte de TikTok For Business aviat podran afegir una pestanya de compra als seus perfils de TikTok i sincronitzar els seus catàlegs de productes per crear un petit aparador que enllaci a la botiga de comerç electrònic per fer el pagament. Shopify i TikTok també s’han associat per etiquetar i enllaçar productes en publicacions orgàniques de TikTok. Els usuaris de TikTok poden comprar directament des del petit aparador d’un comerciant o fer clic en un producte etiquetat al vídeo TikTok d’un comerciant per comprar directament a la botiga Shopify del comerciant.

Pàgina web al blog de Shopify que anuncia noves experiències de compra des de l'aplicació a TikTok.

Blog de Shopify: presentació de noves experiències de compra des de l’aplicació a TikTok.

YouTube

YouTube presenta extensions de marca. En el seu esdeveniment Brandcast Delivered, YouTube va previsualitzar una nova característica interactiva per a anunciants anomenada extensions de marca, dissenyada per fer la plataforma més comprable. Les extensions de marca, disponibles a nivell mundial a finals d’aquest any, conviden els espectadors a obtenir més informació sobre un producte amb un sol clic, sense interrompre la seva experiència visual. Les marques poden mesurar les conversions a Google Ads.

YouTube presenta Super Thanks, que permet als creadors obtenir ingressos amb el contingut de vídeo. Com a quarta funció de Digital Good de pagament, YouTube va llançar Super Thanks, que permet als espectadors pagar pel contingut pre-gravat o penjat. De manera similar a Super Chats, una eina d’obtenció d’ingressos per als youtubers que transmeten en temps real, Super Thanks permet que un fan contribueixi a qualsevol vídeo penjat, sempre que el creador sigui soci de YouTube i tingui activada l’obtenció d’ingressos. Hi ha quatre punts de preu perquè els espectadors adquireixin un únic Super Thanks: 2, 5, 10 i 50 dòlars.

Snapchat

Snap amplia els anuncis dinàmics. Snap ha anunciat el llançament global d’anuncis dinàmics. El producte permet als anunciants crear anuncis automàticament en temps real mitjançant un catàleg de productes. Snap proporciona diverses plantilles preparades per a mòbils perquè els anunciants puguin triar i, a continuació, publica els anuncis als 229 milions d’usuaris actius diaris de la plataforma en funció dels seus interessos.

Snap llança Creator Marketplace. Snap ha llançat un mercat per a creadors per ajudar les empreses a descobrir i associar-se amb la comunitat de creadors de Snap. El Marketplace de creadors de Snapchat està disponible a través de Business Manager per a usuaris amb un compte d’empresa. Inicialment, se centrarà en ajudar les empreses a descobrir i associar-se amb els creadors de AR Lens. El mercat s’estendrà gradualment a diferents tipus de creadors (per exemple, creadors de vídeos i Snap Stars) i llançarà funcions addicionals per facilitar la col·laboració de marques i creadors.

Pàgina inicial de Snap Creator Marketplace

Snap Creator MarketplaceSource link

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *