Els cellers de BC adopten una nova realitat virtual

La pandèmia va empènyer la indústria vitivinícola de la BC a una nova realitat virtual, tant si els cellers hi estaven preparats com si no.

Contingut de l’article

La pandèmia COVID-19 va empènyer la indústria vitivinícola de la BC a una nova realitat virtual, tant si els cellers hi estaven preparats com si no.

“No hi va haver una altra opció”, diu Corrie Kriehbiel, enòleg principal de Mission Hill Family Estate a West Kelowna. “Som una indústria petita i l’elaboració de vins supera el capital. Tenim alguns dels costos més alts del món en produir vi, de manera que hem hagut d’assegurar-nos de poder mostrar als nostres clients el que som capaços de produir. I per compartir la nostra història “.

Kriehbiel diu que el celler es va centrar en la narració digital a través de Facebook, Twitter i Instagram per tal de connectar els seus clients amb la propietat mentre molts eren (i encara són) incapaços de visitar-los.

“Realment, volíem assegurar-nos que els nostres clients i clients fossin claus per desenvolupar aquestes noves experiències”, diu Kriehbiel sobre el contingut de les xarxes socials. “Volíem assegurar-nos que estiguessin connectats i que realment tinguessin un diàleg directe amb nosaltres”.

Publicitat

Contingut de l’article

Una altra plataforma que el celler va construir enmig de la pandèmia van ser les seves experiències virtuals. L’oportunitat de sembrar el vi de Mission Hill amb grups reduïts de persones a tot el país ha demostrat reforçar la base de clients del celler d’una manera que l’equip mai no s’havia imaginat, segons Kriehbiel.

“A través d’alguns dels nostres tastos virtuals i de les experiències dels nostres visitants que hem tingut, a través del nostre club de vins, la veritat és que crec que hem tingut un millor toc a tot el Canadà”, diu Kriehbiel. “Sobretot amb alguns dels nostres clients corporatius.

“Crec que hem tingut un abast més gran que abans”.

Kriehbiel afirma que la gent gaudeix de l’enfocament personalitzat i la possibilitat de fer preguntes directament al viticultor i al xef de Mission Hill durant els esdeveniments en línia íntims.

La comoditat, per descomptat, ha estat un altre gran atractiu.

“Aconsegueixen el paquet de vi a casa … l’obren, tenen formatge que s’acompanya, seuen i gaudeixen del tast tutelat. Hi ha una presentació visual al mateix temps d’una hora a una hora i mitja. Poden seure i gaudir i no haver de preocupar-se per tornar a casa. O els requisits de mainadera o qualsevol cosa en aquesta línia “, diu Kriehbiel. “Només poden seure i gaudir.

“La gent pot estar tan còmoda com vulgui”.

Un paquet de vins Mission Hill.
Un paquet de vins Mission Hill. Finca familiar Mission Hill

Kriehbiel apunta a un tast recent que va veure com l’equip de Mission Hill enviava 150 paquets que contenien vi i recomanacions per a maridatges de formatge i carn com a exemple principal del potencial exponencial que poden tenir els esdeveniments virtuals.

Publicitat

Contingut de l’article

Kriehbiel diu que cada paquet es va situar davant d’aproximadament dues a quatre persones.

“L’abast era probablement almenys el doble”, diu Kriehbiel sobre l’impacte que poden tenir aquest tipus d’experiències virtuals en un celler. “Hi ha tant de compromís amb els consumidors”.

El moment adequat

Per a l’equip de Township 7 Vineyards & Winery, que opera ubicacions a Langley i Naramata Bench, l’impuls de la pandèmia cap a una presència en línia més forta va ser sorprenentment ben temporitzat.

“Vam fer un canvi complet a les oportunitats en línia quan es van tancar les nostres sales de tast”, diu Mike Raffan, el director general. “En retrospectiva, sembla un procés senzill, però en aquell moment era com oh Déu meu, què farem? Vam haver d’acomiadar tot el nostre personal. Vam mantenir la gestió “.

Com que Township 7 no es ven molt sovint a restaurants o botigues de licors, explica Raffan, el tancament de les sales de tast significava que les vendes van caure dràsticament.

“En aquest moment estàvem en risc”, diu Raffan.

Segons Raffan, el punt culminant de la situació és que l’equip de Township 7 ja s’havia posat a l’actualització de la seva oferta de comerç electrònic. Durant les obres durant aproximadament un any, la pandèmia va proporcionar el producte final necessari per aconseguir que tot acabés i estigués a disposició dels clients del vi.

“I, ja se sap, s’ha convertit en un nou canal de vendes que ha superat les nostres expectatives”, diu Raffan. “Com diu la dita:” Ajuda a ser bo en alguna cosa, però és millor tenir sort en alguna cosa “.

Publicitat

Contingut de l’article

“Estàvem posicionats per fer el canvi”.

Durant els darrers dotze mesos més, l’equip de Township 7 ha treballat per racionalitzar les seves vendes directes al consumidor: “no som tan bons com Amazon”, bromeja Raffan, incloent la botiga en línia i el procés de lliurament.

“Ens ha funcionat força bé”, diu Raffan. “Vam contactar amb tots els nostres consumidors locals a les nostres llistes de correu electrònic i xarxes socials i vam dir:” Som aquí i som locals “. Vam contractar el nostre personal que va ser acomiadat per lliurar-lo a mà, que va ser rebut excepcionalment bé ”.

Amb la popularitat del lliurament de vins locals, Raffan afirma que van poder contractar personal addicional de sala de tast per gestionar l’envasament i el lliurament de forma regular.

L’equip del celler també va treballar a la BC Hospitality Foundation per aportar 10 dòlars per cada lliurament, recaptant més de 5.000 dòlars per ajudar els treballadors de restauració i hostaleria que ho necessitessin.

“Vam tenir la sort i volíem compartir”, diu Raffan.

Ser creatiu

Com que els tastos virtuals continuen demostrant ser una opció popular tant per als cellers com per als bevedors de vi, algunes operacions de BC es tornen creatives amb la idea en línia.

Little Engine Wines a Penticton ha llançat recentment la col·lecció de tast virtual Piccolo, que inclou mini ampolles de 200 mL de tres vins de la sèrie Little Engine Gold: Chardonnay, Pinot Noir i Merlot.

“La majoria de tastos virtuals es fan amb ampolles plenes, però i si no gaudiu del vi? La bellesa d’aquestes ampolles de petit és que són mostres embotellades a mà i prou per a 2 a 4 persones “, diu Steven French, propietari del celler.

Publicitat

Contingut de l’article

Steven i Nicole French de Little Engine Wines a Penticton.
Steven i Nicole French de Little Engine Wines a Penticton. Foto de Chris Stenberg /Vins Petit Motor

Els vins s’acompanyen d’un enllaç digital a un vídeo de tast virtual de cinc minuts que presenta l’enòleg de Little Engine, Scott Robinson. Els vídeos en línia es poden veure sempre que es vulgui o quan algú vulgui fer un tast, assenyala French.

“Podeu fer diversos tastos amb altres persones mitjançant una trucada amb zoom, o simplement com un tast nocturn”, diu French.

Plans de futur

Quan la pandèmia va “arrencar” la catifa de sota la indústria vitivinícola, va provocar que l’equip de Time Winery & Kitchen de Penticton mirés cap endins els seus plans de creixement i com es podrien dur a terme enmig de moments tan incerts.

“A la indústria vitivinícola, comptem amb el turisme de cellers per ser un motor fonamental per a nosaltres”, diu Kimberly Hundertmark, gerent d’hostaleria de Time. “I, quan de sobte us ho heu tret, en un moment en què voleu impulsar el turisme de temporada com a actiu per a tota la província, però sobretot a l’Okanagan, va necessitar un gran impuls”.

Hundertmark diu que l’equip del celler es va centrar en l’educació i la planificació durant la desacceleració per tal de planificar quan el món tornaria a obrir-se de nou.

“El nostre enfocament no ha estat necessàriament reinventar-nos a nosaltres mateixos, sinó canviar de marca i reposicionar-nos a nosaltres mateixos ha estat realment el que ens ha mantingut durant tot l’any”, diu Hundertmark. “Perquè tota la planificació i desenvolupament de la nova programació requereix molta investigació.

“I, en èpoques normals, no haguéssim tingut tant de temps lliure per poder accedir a algunes d’aquestes idees i conferències realment fantàstiques a nivell nacional en què hem pogut participar”.

Publicitat

Contingut de l’article

Time Family of Wines ha rellançat els seus clubs i vendes de vins.
Time Family of Wines ha rellançat els seus clubs i vendes de vins. Time Winery

En ser “més metòdic i estratègic”, l’equip de Time va decidir endarrerir la “extensa” renovació de la propietat que s’havia planejat, en lloc de centrar la seva atenció en la programació per als seus clients de vins, juntament amb el seu club de vins.

Aquest any, Hundertmark diu que el celler ha llançat el seu club vitivinícola amb una “estructura totalment nova” que inclou oportunitats virtuals, incentius, experiències, descomptes i molt més.

Hundertmark afegeix que l’interès pels programes de subscripció també s’ha disparat en els darrers mesos.

“No era una cosa que perseguíssim activament abans”, diu Hundertmark sobre el model. “Però anem a córrer en això molt dur”.

El celler ha afegit un sommelier immobiliari a la seva propietat i oferirà degustacions assegudes per reserva.

“Ens referim més a la qualitat que a la quantitat”, diu Hundertmark. “No són necessàriament autobusos turístics ni grans formacions. Seran experiències reservades, exclusives, educatives, informatives i divertides ”.

El nou normal

Una altra gran evolució de l’experiència vitivinícola mitjana i post-pandèmica arriba a les sales de tast.

“Abans de COVID, podríem tenir més de 3.000 persones que vinguessin a Mission Hill en un dia”, diu Kriehbiel. “Vam haver de canviar-ho molt ràpidament per convertir-nos en reserva. I ser menys de 500 al dia “.

Aquest canvi suposa un màxim de sis convidats per experiència, diu Kriehbiel.

“És una sensació molt diferent”, diu Kriehbiel. “Si en el passat heu estat a tastar sales on llançeu la copa cap endavant intentant obtenir una mostra del vi, no és res semblant. Estàs assegut amb el teu propi amfitrió per passejar-te pels vins. És una experiència tan relaxada ”.

Publicitat

Contingut de l’article

En el futur, Kriehbiel confia que la majoria dels canvis realitzats durant la pandèmia quedaran al popular celler.

“Al cent per cent, continuarem en la direcció que hem anat. Continuarem amb un sistema només de reserva “, diu Kriehbiel. “La resposta ha estat tan bona, els clients estan tan contents de l’experiència personalitzada que tenen, que continuarem amb aquesta ruta”.

[email protected]


Llegiu més de l’edició d’estiu de Salut!

• Salut: 25 motius per tornar al país vitivinícola de la Colúmbia Britànica

• Salut: un cas per als rosats de l’estiu

• Salut: 5 fabuloses troballes per elevar la vostra experiència estiuenca

• Salut: a poder de dos


Subscriviu-vos a West Coast Table i comenceu a planificar el vostre cap de setmana amb recomanacions d’experts del nostre equip d’escriptors sobre què cuinar, on sopar i el maridatge perfecte de vins que es lliura directament a la vostra safata d’entrada dijous al migdia.


Comentaris

Postmedia es compromet a mantenir un fòrum de debat viu però civil i animar tots els lectors a compartir les seves opinions sobre els nostres articles. Els comentaris poden trigar fins a una hora a moderar-se abans d’aparèixer al lloc. Us demanem que mantingueu els vostres comentaris rellevants i respectuosos. Hem activat les notificacions per correu electrònic: ara rebreu un correu electrònic si rebeu una resposta al vostre comentari, si hi ha una actualització del fil de comentaris que seguiu o si un usuari seguiu comentaris. Visiteu les nostres directrius de la comunitat per obtenir més informació i detalls sobre com ajustar la configuració del correu electrònic.

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.